Bosön

Bosön är idrottens kraftcentrum. Här satsar elitidrotten med utbildningar, tester och träning. Hit kommer idrottsföreningar för att träna och inspireras. Bosön är också en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten och konferenser i en kreativ atmosfär av laganda och utmaningar. På Bosön kan du vässa formen på samma plan som elitlagen, ta del av insikter och erfarenheter från idrottens främsta namn, och inspireras av den aktiva miljön.

Bosön ligger i vackra omgivningar på norra Lidingö. Här finns idrottsanläggning, konferenslokaler, hotell och restaurang, bara 15 minuter från Stockholms city.

Här utvecklas idrotten

Riksidrottsförbundet vill skapa de allra bästa förutsättningarna för att svenska idrottsutövare ska hålla världsklass. Därför stöttar man de olika specialidrottsförbunden, främst genom RF:s Elitstöd. Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum, och flera delar av Elitstödet äger rum här. På Bosön genomförs testning, träning, rehabilitering, rådgivning, utbildning och utvecklingsprojekt. Det sker inom fyra kompetensområden; idrottsfysiologi, medicin, psykologi och nutrition.

Hit är alla välkomna

Idrottsföreningar från bredd till elit håller träningsläger, kurser och utbildningar på Bosön. Företag och privatpersoner är också välkomna in i idrottens värld, och får ta del av det som idrottens språk och värderingar kan ge. Idag när träning och hälsa är i fokus är Bosön en perfekt plats för företag som vill mötas och utvecklas, bygga lagkänsla och skapa vinnarkultur.

Även privatpersoner är välkomna till träningsanläggningen, restaurang och hotell.