Storkonferens / Kongress

På Runö kan vi ordna en stor konferens, säljmöte eller kongress men dekor, ljud, ljus, scen, teknik och underhållning. Vi bygger loungeytor och mötesytor. Låt oss ta hand om transport till och från Runö av deltagarna, låt oss fixa en konferenspaus utomhus med kokkaffe för att tanka energi inför nästa presentation.

Runö

Runö Möten & Events ligger inbäddat på en egen halvö i Roslagen, bara 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda. Här arrangerar vi konferenser och events för alla som söker en fantastisk anläggning med vacker och inspirerande inramning. På Runö säger man att ”Alla möten är stora möten”. Varje möte och event är en stor händelse som förtjänar största möjliga omsorg, oavsett om några få samlas eller ni är hundratals konferensdeltagare.

Utöver mötet människor emellan kommer ni att göra flera storartade upptäckter på Runö. Värdskapet, konstskatten, 50-talsarkitekturen och den härliga skärgårdsnaturen ger ert möte ytterligare dimensioner.

Runö har fler än 30 mötesrum och konferenslokaler. Allt från stora konferenslokaler, en eventhall som rymmer 600 personer till små och personliga mötesrum.