Slottsjakten och Trubadurerna

Ni konfererar antingen i slottet eller på anstalten. Efter konferensen ordnar vi Slottsjakten som är  en mingelaktivitet man kan köra på grupper av alla storlekar.
I lag skall man lösa de kluriga utmaningarna man utsätts för, dessa rör alla Wenngarn och dess historia. Mer eller mindre alla medel är tillåtna. Använda sig av egen kunskap, uppslagsböcker eller smartphones. Lagen rör sig bland utmaningarna som finns spridda i närområdet.

Under dessert och kaffe efter middagen spelar och sjunger våra trubadurer Bellman för gruppen, allt för att en härligt slottskänsla skall infinna sig.

Wenngarn

Wenngarn är en 1000-årig plats för möten, minuter från Sigtuna och Arlanda. En magisk plats med unika miljöer och lokaler för ditt möte, konferens eller aktivitet. Vi erbjuder helhetslösningar från det lilla affärsmötet till stora möten och event med 500 personer.

Vad vill du arrangera?
Ett stort möte eller kongress? Säljutbildning i flera dagar med hela säljkåren? En idrottstävling? En träffpunkt och årsmöte? Här på Wenngarn finns lokalerna och utemiljöer för de stora mötena och eventen, endast 15 min från Arlanda, mitt emellan Stockholm och Uppsala.
Fritt WIFI finns självklart på hela området och i alla lokaler.